Blindspot sæson 2 leverer action, tatoveringer og spænding

Medrivende serieunderholdning på Blu-ray: ‘Blindspot’ er en amerikansk krimi-drama serie. Serien tog sin spændende begyndelse i 2015, der – som nærværende udgivelse vidner om – affødte en sæson 2, som netop er udkommet på Blu-ray. Så hvis den fænger, er der gode nyheder, da serien allerede er fornyet med en tredje sæson.

Sæson to starter med en række chokerende afsløringer om Jane Does sande identitet og hendes forbindelser til terrorgruppen Sandstorm. Nas Kamal – lederen af en hemmelig NSA-afdeling – slår sig her sammen med Weller, Patterson, Reade og Zapata for at bekæmpe Sandstorm.

Blindspot blu-ray season 2 thumb

Det er således med eksplosive trusler på alle sider, at det er mere presserende end nogensinde før at løse gåden om Jane Does mystiske tatoveringer. Det har de i denne anden ombæring hele 22 hæsblæsende, spændende og medrivende afsnit, der ruller over skærmen på hele 941 minutter.

Blu-ray udgivelsen byder udover denne sæson 2 også på en ganske omfattende omgang ekstramateriale. Her finder man blandt andet hele syv featuretter, der kigger på diverse aspekter ved serien og denne sæson 2, mens man også finder indtil videre ikke viste scener samt spas fra settet. Ja, der er med andre ord nok at dykke ned i med denne udgivelse.

– ‘Blindspot’ sæson 2 udkommer på Blu-ray den 30. november 2017.

Blindspot blu-ray season 2 cover