LUCIFER SÆSON 2: Charmerende djævel atter på spil i Los Angeles

Djævelsk serie-underholdning på dvd: Har du som jeg af og til gået og tænkt på, hvad den djævelske Lucifer mon render og laver nu til dags? Ja, så får du altså det måske noget overraskende – men underholdende – svar med denne serie, som nemlig har ham i den karismatiske hovedrolle. Nu er anden sæson af ‘Lucifer’ udkommet på dvd her i landet.

Således er kriminalbetjentene Chloe Decker samt ikke mindst Lucifer Morningstar tilbage for at  opklare nye mord i Los Angeles’ gader. Samtidig bliver deres forhold kun dybere, tættere… og mere anstrengt. Og da Lucifers mor flygter fra Helvede, må han og hans problematiske englebror arbejde sammen om at tage sig af deres kære mor. Ja, forviklinger er der nok af.

lucifer season 2 billede 01

Hvis du synes, at ovenstående lyder bekendt, ja så kan det måske være fordi, at du allerede har stiftet bekendt skab med denne version af Lucifer. For denne Lucifer-karakter finder du nemlig oprindeligt i tegneserieform – først set i serien ‘The Sandman’. Senere fik Lucifer så sin egen spin-off tegneserie, der altså nu er blevet til en tv-serie.

Hvis du således falder for tv-versionen af ‘Lucifer’, ja, så kan du jo også kaste dig over flere historier med ham i tegneseriens verden. Men hop du blot på denne anden sæson, hvis du er til mordgåder og djævelske forviklinger. Dvd-udgivelsen byder desuden på lidt ekstramateriale. Her finder du blandt andet et kig på karakteren Lucifer, et interview samt tidligere usete scener og spas fra optagelserne.

– ‘Lucifer’ sæson 2 udkommer på dvd den 1. februar 2018.
lucifer season 2 dvd cover