Den slagstærke panda er tilbage i ‘Kung Fu Panda 4’

Pandaen Po på Blu-ray: Den første film om den småklodsede og elskelige panda Po kom helt tilbage i 2008. Nu er den kampklare panda så tilbage med sin fjerde film, nemlig ‘Kung Fu Panda 4’. Nu står den således på helt nye eventyr for Po og vennerne, hvor nye fjender også melder deres ankomst.

Animationsfilmen sender denne gang den godmodige Po på en tiltrængt ferie fra sine ellers vilde strabadser. Det viser sig nemlig, at den ellers kampklare panda skal forsøge at blive til den nye spirituelle leder af Fredens Dal.

Det er dog lettere sagt end gjort. For Po ved ikke just meget om at være en spirituel leder. Ikke nok med det, så venter der også adskillige andre udfordringer, problemer og prøvelser for kung fu-pandaen. Bl.a. er der vanen tro også en ondskab på færde i filmen, der huser sin del af både helte og skurke.

Det er atter engang den altid veloplagte Jack Black, som lægger stemme til vores hovedkarakter Po, mens stemmecastet endvidere består af store stjerner som bl.a. Angelina Jolie, Seth Rogen, Dustin Hoffman og ikke mindst kampsportslegenden Jackie Chan. Kapow!

‘Kung Fu Panda 4’ udkommer på dvd og Blu-ray den 24. juni.