THE STRAIN SÆSON 2: Skræk-serie fra mesteren Guillermo del Toro

Serie-anbefaling: Guillermo del Toro er en af mine yndlingsfilmskabere, så da det i sin tid blev annonceret, at han sammen med en Chuck Hogan skulle stå bag en horror-serie baseret på deres bogtrilogi, så spidsede jeg ører. Nu er anden sæson af The Strain så landet på dvd til glæde for alle fans af del Toro, serier og horror.

Det drejer sig om 13 nye episoder, der udspiller sig over 10 timer. Guillermo del Toro og Chuck Hogan skrev i sin tid også pilotafsnittet af serien, som Guillermo del Toro ligeledes instruerede. Han har også været inde over første afsnit af anden sæson som instruktør, men ellers er sæsonens afsnit varetaget af andre kompetente folk.

the-strain-season-2-02

De to skabere af serien samt bøgerne fungerer dog hele vejen som producere på The Strain, hvor en mystisk virus dræber de fleste passagerer ombord på et fly og efterfølgende forvandler New Yorks beboere til frygtindgydende skabninger. Lederen af Center for sygdomsbekæmpelses, Canary Team, Ephraim Goodweather kæmper her fortsat på at finde et biologisk våben, der kan komme de klamme skabninger til livs – og i det hele taget finde ud af, hvad der foregår.

For den dødelige virus skal naturligvis stoppes. Men intet er helt som ser ud til i serien, der både byder skumle mostre, masser af hemmeligheder og overnaturlige væsner. Udover Corey Stoll i rollen som Ephraim Goodweather, finder man også skuespillere som blandt andre David Bradley som professor Abraham Setrakian, der leder efter en gammel bog, der indeholder svaret på, at vinde over den skræmmende Master.

the-strain-season-2-01

Så hvis du allerede er blevet bidt af første sæson, er der heldigvis mere godt i vente nu – og ellers bør du da forsøge at hoppe på her. Der venter desuden også en tredje sæson. Udgivelsens ekstramateriale består blandt andet af kommentarspor, featuretter, der ser nærmere på serien med interviews af cast og crew samt slettede scener og spas fra optagelserne.

The Strain sæson 2 udkommer på dvd den 24. november 2016.
strain-s2-dvd-cover[tabgroup][tab title=” The Strain sæson 2 | dvd “]
Titel: The Strain sæson 2, 2015
Release: den 24. november 2016
Instruktion: Guillermo del Toro m.fl.
Medvirkende: Corey Stoll, Mia Maestro, David Bradley m.fl.
Spilletid: 9 timer 59 min.
Udgiver: Paramount Pictures Home Entertainment[/tab][/tabgroup]