THE STRAIN SÆSON 3: Monstrøsiteterne fortsætter

Serie-anbefaling: Guillermo del Toro er en af mine yndlingsfilmskabere, så da det i sin tid blev annonceret, at han sammen med en Chuck Hogan skulle stå bag en horror-serie baseret på deres bogtrilogi, så spidsede jeg ører. Nu er tredje sæson af The Strain så landet på dvd til glæde for alle fans af del Toro, serier og horror.

Det drejer sig om 10 nye episoder, der udspiller sig over 7 timer og 20 minutter. Guillermo del Toro og Chuck Hogan skrev i sin tid også pilotafsnittet af serien, som Guillermo del Toro ligeledes instruerede. Han har også været inde over i denne ombærnig som executive producer, men ellers er sæsonens afsnit varetaget af andre kompetente folk.

The Strain season 3 01

De to skabere af serien samt bøgerne fungerer dog hele vejen som producere på The Strain, hvor en mystisk virus dræber de fleste passagerer ombord på et fly og efterfølgende forvandler New Yorks beboere til frygtindgydende skabninger. Nu fortsætter krigen så mellem striogi og de overlevende i New York. Så selvom Dr. Ephraim Goodweathers biovåben før kunne holde skabningerne nede, er de nu en større trussel mod menneskeheden end nogensinde.

Eph er fortvivlet over kidnapningen af sin søn og prøver sammen med Dutch at finde strigois svagheder. I mellemtiden finder Abraham Setrakian en mystisk leverance fra Egypten. Ja, mysterierne fortsætter med andre ord. For den dødelige virus skal naturligvis stoppes. Men intet er helt som ser ud til i serien, der både byder skumle mostre, masser af hemmeligheder og overnaturlige væsner.

The Strain sæson 3 udkommer på dvd den 5. oktober 2017.

The Strain season 3 cover