NCIS: Los Angeles – sæson 7: En ny omgang skurkejagt i L.A.

Serieunderholdning på dvd: Ja, du kan altså roligt sætte dig godt til rette, for i denne syvende sæsons 24 nye afsnit af krimiserien NCIS: Los Angeles følger du nemlig den dygtige specialenheds hæsblæsende jagt på en både nordkoreanske spioner og russiske gangstere. Ja, du kan jo så bare se, om du kan sidde stille, når først jagten tager fart, for det gør den!

Holdet består af blandt andre agenterne G Callen, der spilles af Chris O’Donnell (ja, Robin i Batman Forever), mens agent Hanna spilles af ingen ringere end LL Cool J (ja, ham rapperen). Videre finder du også specialagent Kensi Blye (Daniela Ruah), tech-geniet Eric Beale (Barrett Foa), LAPD-efterforsker Marty Deeks (Eric Christian Olsen) samt analyseekspert Neil Jones (Renée Felice Smith).

ncis-los-angeles-season-7-01

Der er med andre ord lagt i agent-oven til endnu en spændende sæson af serien, der har kørt siden 2009 og i sin tid udsprang af hoved-serien NCIS. Sæson 7 blev vist på tv fra september 2015 og frem til maj i år. Så hvis du endnu ikke har været en tur i Los Angeles for at overvære, hvordan man her håndhæver loven med denne skudsikre specialenhed, så kan du roligt springe på her.

Der venter desuden mere serieunderholdning med NCIS: Los Angeles, da sæson 8 blev skudt i gang tidligere i år. Men inden du hopper på den, bør du altså lige tage et smut omkring sæson 7 – og for den sags skyld alle de forrige sæsoner. For hvis du er typen, der bare ikke kan få nok af agentaction og pulserende kriminalarbejde, så kan du se frem til rigtig mange timers underholdning.

ncis-los-angeles-season-7-02

Udover selve sæsonen, så byder dvd-udgivelsen også på en omgang ekstramateriale, der blandt andet består af et nærmere kig på nærværende sæson videre til slettede og forlængede scener med mere.

NCIS: Los Angeles sæson 6 er udkommet på dvd den 1. december 2016.

ncis-los-angeles-season-7-cover[tabgroup][tab title=”NCIS: Los Angeles sæson 6 | dvd”]
Titel: NCIS: Los Angeles sæson 6
Udgivelsesdato: den 1. december 2016
Medvirkende: Chris O’Donnell, LL Cool J m.fl.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]