NCIS New Orleans – sæson 2: Så skal der sikkerheden atter sikres

Agent-underholdning på dvd: Gør dig klar til endnu en afstikker af den populære NCIS-franchise, der udover naturligvis NCIS også udgøres af NCIS: Los Angeles. For nu er anden sæson af den amerikanske serie NCIS: New Orleans nemlig netop udkommet på dvd med samtlige 16 timer og 42 minutters krimi-underholdning fordelt på hele 24 forbryderjagende afsnit.

I serien følger man et elitehold af agenter, der forsøger at holde New Orleans sikker. Her leder Scott Bakula an i rollen som Dwayne Cassius Pride, der styrer et teamet af agenter, der er oppe imod trusler, der udgør en fare imod nationens sikkerhed. På holdet finder man blandt andre Lucas Black som Christopher LaSalle, der elsker sin by, videre til Zoe McLellan som Meredith Brody og kriminalteknikeren Rob Kerkovich som Sebastian Lund.

ncis-new-orleans-season-2-01

Så hvis du efter at have set første sæson ikke kan få nok af at følge det dygtige hold af agenter blive udsat for den ene mere udfordrende opgave efter den anden, kan du allerede nu se frem mere af samme skuffe – og ja, der venter fatisk også en sæson 3 af NCIS: New Orleans i horisonten. Og mon ikke, at serien forlænges til en sæson 4? Det kan fans jo i hvert fald kun håbe på.

Udover, at dvd-udgivelsen indeholder adskillige timers intens serieunderholdning, så får man med denne sæson 2 også en omgang ekstramateriale, der giver et indblik i tilblivelsen af seriens forskellige aspekter. Her er med andre ord nok af krimistof at dykke ned i midt i det farefulde New Orleans. Heldigvis er agent Dwayne Cassius Pride og hans hold på nakken af de kriminelle.

NCIS New Orleans sæson 2 er udkommet på dvd den 8. december 2016.
ncis-new-orleans-s2-dvd-cover[tabgroup][tab title=”NCIS New Orleans sæson 1 | dvd”]
Titel: NCIS New Orleans sæson 1, 2014
Release: den 8. december 2016
Medvirkende: Scott Bakula, Christopher LaSalle m.fl.
Spilletid: 16 timer 42 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]