NCIS New Orleans – sæson 1: Med skrappe agenter på skurkejagt

Intens agent-underholdning: Gør dig klar til endnu en afstikker af den populære NCIS-franchise, der udover naturligvis NCIS også udgøres af NCIS: Los Angeles. For første sæson af den amerikanske serie NCIS: New Orleans er nemlig netop udkommet på dvd med sine samtlige 15 timer og 21 minutters krimi-underholdning fordelt på hele 23 afsnit.

I serien følger man et elitehold af agenter, der forsøger at holde New Orleans sikker. Her leder Scott Bakula an i rollen som Dwayne Cassius Pride, der styrer et teamet af agenter, der er oppe imod trusler, der udgør en fare imod nationens sikkerhed. På holdet finder man også Lucas Black som Christopher LaSalle, der elsker sin by videre til Zoe McLellan som Meredith Brody og kriminalteknikeren Rob Kerkovich som Sebastian Lund.

NSCI-New-Orleans-01

Så hvis du efter at have set denne første sæson ikke kan få nok af at følge det dygtige hold af agenter blive udsat for den ene mere udfordrende opgave efter den anden, kan du allerede nu se frem til en sæson 2 af NCIS: New Orleans. Den havde nemlig allerede havde premiere i USA sidste år – og mon ikke den forlænges til en sæson 3? Men ja, til en start kan du begynde med denne sæson 1.

Udover at dvd-udgivelsen indeholder adskillige timers intens serieunderholdning, så får man med denne sæson 1 også en omgang ekstramateriale, der giver et indblik i tilblivelsen af serien. Her er med andre ord nok af krimistof at dykke ned i midt i det farefulde New Orleans. Heldigvis er agent Dwayne Cassius Pride og hans hold på nakken af de kriminelle.

NCIS New Orleans sæson 1 er udkommet på dvd den 7. januar 2016. [tabgroup][tab title=”NCIS New Orleans sæson 1 | dvd “]
NSCI-New-Orleans-dvd-cover
Titel: NCIS New Orleans sæson 1, 2014
Release: den 7. januar 2016
Instruktion: Michael Zinberg m.fl.
Medvirkende: Scott Bakula, Christopher LaSalle m.fl.
Spilletid: 15 timer 21 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]