FARGO – SÆSON 3: Tag på en medrivende tur til Fargo

En serie du skal se på dvd: Den yderst succesfulde og kritikerroste første sæson af den amerikanske tv-serie ‘Fargo’ blev heldigvis fulgt op med en sæson to. Nu er den tredje sæson så udkommet på dvd, så du kan godt gøre dig klar til endnu en omgang krimidrama serveret med sort humor i disse 10 nye afsnit.

Ewan McGregor spiller i denne tredje sæson en dobbeltrolle som Emmit Stussy og hans yngre bror Ray, en tilsynsværge. Der er ikke mange lyspunkter i Rays liv, men et lyspunkt er der dog og det er Nikki – en smuk og intelligent kvinde. Da hun beslutter sig for at hjælpe Ray med at komme på fode, så går det naturligvis galt – og snart står den på småtyverier, videre til mord og kaos.

fargo season 3 dvd 01

Ja, hvis du var fan af de to første sæsoner, så kan du altså godt berede dig på en værdig opfølger med denne tredje sæson. Eftersom Fargo er en antologi-serie – hver sæson har groft sagt et nyt cast og en ny historie – så du kan faktisk godt hoppe på sæson tre, selvom du endnu ikke har set de andre sæsoner. Men nup da endelig også lige den.

Som du nok har luret, så er serien inspireret af Coen-brødrenes forrygende og ligeledes sorthumoristiske thriller-krimi ‘Fargo’ fra 1996. De to brødre er da også begge producere på serien, der dog er skabt af Noah Hawley, som blandt andet også har været med til at skrive den populære tv-serie Bones.

Udover hele anden sæsons 10 nye afsnit, så indeholder dvd-udgivelsen også en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet finder en håndfuld forskellige featuretter, der giver et indblik i seriens forskellige aspekter. Så ja, du jo passende tage et smut til Fargo. Det vil du bestemt ikke fortryde.

– ‘Fargo’ – sæson 3 udkommer på dvd den 2. november 2017.

fargo season 3 dvd cover