Spas, fjols og humor med Family Guys Star Wars-trilogi

Star Wars og animeret sjov på Blu-ray: Okay, du kan godt berede dig på at grine med denne udgivelse – og for fans af både ‘Star Wars’ og ‘Family Guy’ må denne Blu-ray-udgivelse jo være noget af en hellig gral. For denne såkaldte ‘The Family Guy Trilogy’ består nemlig af tre episoder, der er en parody på den originale ‘Star Wars’-trilogi: ‘A New Hope’ (1977), ‘The Empire Strikes Back’ (1980) og Return of the Jedi (1983).

I ‘Family Guy’-sammenhængen bliver det til tre episoder, der hedder ‘Family Guy Blue Harvest’, ‘Family Guy Something, Something, Something, Dark Side’ samt ‘Family Guy It’s A Trap!’, hvor sidstnævnte titel har en indbygget ‘Star Wars’-reference som indvierede stjernekrigsfans vil opfange. Det sammen gælder for de tre episoder, hvor der leges, gøres grin med (på en kærlig måde) og parodieres ‘Star Wars’-trilogien på særdeles reference-tung og lystig vis.

Family Guy Star Wars Trilogi blu-ray 01
Den første episode – ‘Blue Harvest’ fra 2007 – blev til for at ære den første ‘Star Wars’-films 30. års jubilæum. På grund af dette afsnits popularitet blev den fulgt af de to øvrige episoder – således at ringen blev sluttet på ordentlig vis. Således finder man Star-Wars-og-Family-Guy-ificerede udgaver af de legendariske karakterer – lige fra Han Solo til Chewbacca og den gyldne robot C-3PO.

Og hvem kan ikke lide ‘Family Guy’ og ‘Star Wars’? Nej vel, det kan de fleste forhåbentligt – hæ! Derfor vil denne Blu-ray-udgivelse og trilogi da også passe ind i de fleste animation- og film-fans samling. Jeg er i hvert fald fan af både ‘Family Guy’ og ‘Star Wars’ hvorfor denne udgivelse er et must-have. May the Force – og ‘Family Guy’ be with you.

– Family Guy Star Wars Trilogy udkommer på Blu-ray den 16. november 2017.


 family guy trilogy blu-ray cover