EXTANT SÆSON 1: Halle Berry, science fiction og de helst store eksistentielle spørgsmål

En serie du skal se: Hele første sæson af den amerikanske tv-serie Extant er nu udkommet på Blu-ray her i landet. Det betyder, at du nu kan følge Halle Berry som astronauten Molly Woods i seriens første 13 episoder. Så det bør du da gøre, hvis du enten A) Kan lide science fiction B) Kan lide Halle Berry. Og hvis du kan lide begge dele, ja så er Extant uden tvivl en serie, du skal se.

Serien er produceret af ingen ringere end Steven Spielberg og handler altså om astronauten Molly Woods – og bare rolig, for serien er fyldt med overraskelser og store spørgsmål. For efter, at Molly vender hjem til sin familie efter en 13 måneder lang solomission, viser det det sig, at hun er gravid. Og det er ret underligt, for hun har nemlig ikke kunnet få børn med sin mand.

Extant-blu-ray-01

På rollelisten finder du blandt andet også Camryn Manheim som Mollys læge, mens hendes mand spilles af Goran Visnjic. Serien vandt da også prisen for Most Exciting New Series, der blev uddelt af Critics’ Choice Television Awards. Første sæson kørte i 2014, mens anden sæson netop er afsluttet, så du kan altså fint hoppe her, så du kan være klar til sæson to.

Hvis du kan lide serien, må du dog desværre nøjes med de to sæsoner, der hver består af 13 episoder, da serien ikke er blevet fornyet med en tredje sæson. Men nu kan du jo passende starte med første sæson og se, om ikke Halle Berry som astronaut er noget for dig. Mon ikke det er det. Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden portion ekstramateriale, der går bag forskellige aspekter af serien.

Extant sæson 1 er udkommet på Blu-ray den 22. oktober 2015.

Extant-blu-ray-02 [tabgroup][tab title=”Extant sæson 1 | Blu-ray”]
Extant-cover
Titel: Extant sæson 1
Release: den 22. oktober 2015
Instruktion: Allen Coulter
Medvirkende: Halle Berry, Goran Visnjic, Camryn Manheim m.fl.
Spilletid: 9 timer 1 min.
Udgiver: 20th Century Fox Home Entertainment[/tab][/tabgroup]