BALLERS SÆSON 3: Mere komedie og drama med duoen Dwayne Johnson og Rob Corddry

Morsom tv-serie på Blu-ray: Uanset om man vil det eller ej, så er den tidligere wrestler ‘The Rock’ aka Dwayne Johnson at finde blandt Hollywoods aller største stjerner. Nu indtager han ikke alene det store lærred i den ene svulstige actionfilm efter den anden, men også dit fjernsyn med komediedrama-serien ‘Ballers’ fra altid pålidelige HBO, hvor tredje sæson nu er udkommet på Blu-ray.

Dwayne Johnson er således tilbage i rollen som Spencer Strasmore sammen med en umage gruppe af kolleger, kunder og ikke mindst rivaler fra den amerikanske fodbolds verden. Men efter, at Spencer har blotlagt sin sjæl ved ”rookie symposium” og efterfølgende indskrevet sig på rehabilitering vender han nu tilbage til ASM med nye boller på suppen.

ballers 3 blu-ray 01

Her vil han nemlig bevise, at nøglen bag succesfuld sportsmanagement ikke kun handler om at tjene store penge og have det sjovt. Det handler også om at kunne levere på de løfter, man giver. Men bare rolig, ‘Ballers’ er fortsat et sjovt og dramatisk indblik i en overdådig og yderst pengetung verden i amerikansk fodbold, hvor der jongleres med store summer af dollars.

Det komedietunge drama foldes således skarpt, vittigt og ganske medrivende ud over sæsonens 10 episoder, der leverer serieunderholdning i knap 5 velskrevne timer. Ja, det er muligt, at det er Dwayne Johnson, der i serien – og i verden – er den helt store stjerne, men det er for mit vedkommende den personlige favorit Rob Corddry i rollen som Joe Krutel, der lokker mig ind i det farverige univers fyldt med penge, store planer og endnu flere penge. God fornøjelse.

– ‘Ballers’ sæson 3 udkommer på Blu-ray og dvd den 14. december 2017.
ballers season 3 blu-ray cover