THE 100 SÆSON 1-3: Tag med til en verden efter en atomkatastrofe

En spændende serie på Blu-ray: Hvis du er typen, der er vild med serier, science fiction og postapokalyptiske scenerier, så er den amerikanske tv-serie The 100 helt sikkert lige noget for dig.

Nu er de tre første sæsoner netop udkommet i en Blu-ray-boks her i landet, så du kan blive opdateret på denne både spændende og postapokalyptiske serie, der havde sin start tilbage i 2014.

the-100-serie-01

Serien er løst baseret på en bog af samme navn fra 2013 og følger her en gruppe unge mennesker, der som de første vender tilbage til Jorden fra deres bolig i rummet efter en altødelæggende atomkatastrofe har hærget Jorden 97 år tidligere og næsten udryddet alt liv. Heraf det postapokalyptiske scenarie.

Ja, dette mildest talt fascinerende setup danner således udgangspunk for en intens, spændende og flot serie om blandt andet menneskets hårde kamp for overlevelse. Som serien da også selv beskriver det: ”Mange vil kæmpe, nogle vil dø, og ingen af dem vil nogensinde være de samme igen”.

the-100-serie-02

Nemlig, bered dig på et overraskende drama, hvor ingen kan vide sig sikker, når først seriens tre første sæsoner ruller sig ud i det ene medrivende afsnit efter det andet. For her bliver følgende spørgsmål nemlig også bidende aktuelt: ”Hvor langt vil du gå for at redde de mennesker, du elsker?”

Så når du har set dig igennem de første tre sæsoners hele 45 afsnit og bare må have mere, så kan du heldigvis ånde lettet op og se frem til en fjerde sæson, der venter forude. Men god fornøjelse med de tre første sæsoner.

– The 100 sæson 1-3 er udkommet på Blu-ray den 23. februar.

The-100-s1-s3-blu-ray-cover