Fuld fart på science fiction med ‘Prospect’ på Blu-ray

Science fiction på Blu-ray: Hvis du godt kan lide science fiction på film, så kan du jo passende overveje, om ikke du skal tjekke netop science fiction-filmen ‘Prospect’ ud, der nemlig netop er udkommet på Blu-ray her i landet. For her kommer du nemlig med en tur ud i verdensrummet på jagt efter ædelstene blandt både røvere og ædelstensjægere.

Filmen handler om en teenagepige og hendes far, der lander på en fjern måne i deres jagt efter dyrebare natur-rigdomme. Deres kontrakt leder dem imidlertid hen til månens giftige skove, hvor de skal udvinde sjældne ædelstene. Men de er dog alt andet end alene i den farlige vildmark alngt ude i det store verdensrum.

Men på trods af rivaliserende ædelstensjægere samt røvere og ikke mindst indfødte kommer den største fare til at vise sig imidlertid at være dem selv. På rollelisten finder man blandt andre Sophie Thatcher og Jay Duplass samt ikke mindst Pedro Pascal, som mange nok vil kunne genkende fra succesfulde serier som ‘Narcos’ og ikke mindst ‘Game of Thrones’.

‘Prospect’ udkommer på dvd og Blu-ray den 1. april 2019.