Hunden Bella er på eventyr i ‘A Dog’s Way Home’

Hund på Blu-ray: Er du hundeelsker? Eller bare en smule glad for små og nuttede hunde, ja, så kan det være, at du skal kaste dig over den søde fortælling om hunden Bella i ‘A Dog’s Way Home’, der udkommer på Blu-ray her i landet den 30. maj. Så kan du nemlig komme på eventyr med den lille – og naturligvis – nuttede hund.

‘A Dog’s Way Home’ er nemlig den hjertevarme fortælling om de eventyr, som hunden Bella oplever på sin dramatiske og ikke mindre end 650 kilometer lange tur hjem efter, at hun er blevet væk fra sit elskede menneske. Ja, det er jo ikke så godt. Så mon hun klarer skærene? Det må du se filmen for at finde ud af – og nu har du som nævnt muligheden.

Filmen er baseret på bogen af samme navn, der er skrevet af W. Bruce Cameron og udkom i 2017. Så du kan jo så enten vælge at læse bogen først og så se filmen, eller også kan du jo vælge at se filmen først – og så læse bogen, hvis du ikke kan få nok af den nuttede hund Bella.

Filmen byder desuden på en række ret så fine skuespillere. Her finder man således blandt andre fine navne så som Bryce Dallas Howard, Ashley Judd og Edward James Olmos, mens man videre også finder skuespillerne Alexandra Shipp, Wes Studi, Chris Bauer og Barry Watson.

‘A Dog’s Way Home’ udkommer på dvd og Blu-ray den 30. maj.