Maggie Gyllenhaal er børnehaveklasselærerinde i ‘The Kindergarten Teacher’

Drama på Blu-ray: De fleste har nok minder fra deres barndom – både gode og dårlige. Nogle fra skolen – måske endda fra børnehaveklassen. Nu kan du så med ‘The Kindergarten Teacher’ komme med tilbage til en børnehaveklasse, hvor Maggie Gyllenhaal spille en lærerinde.

For børnehaveklasselæreren Lisa Spinelli er nemlig i filmen kørt sur i sit job. Men en dag opdager hun i midlertid, at ét af børnene i hendes børnehaveklassen – nemlig den femårige Jimmy – har et skjult talent for noget så ikke børne-agtigt som poesi.

Hendes nysgerrighed for drengens utrolige talent intensiveres og vokser hurtigt til en måske ikke helt sund besættelse – men det i takt med, at den uvished, der også opstår, kryber ind under huden på hende.

Det er som nævnt den Oscar-nominerede Maggie Gyllenhaal, der her indtager rollen som børnehaveklasselæreren Lisa Spinelli i Sara Colangelos helt nervepirrende og psykologiske drama, der vandt intet mindre end prisen for bedste instruktion ved Sundance-festivalen.

‘The Kindergarten Teacher’ udkommer på dvd og Blu-ray den 30. maj.