A GHOST STORY: Kærlighed, evighed og et spøgelse

Spøgelsesromantik på Blu-ray: Den dejligt bizarre og romantiske spøgelsesfilm med den rammende titel ‘A Ghost Story’ er nu udkommet på Blu-ray her i landet. En film, der er fortalt i lange og dvælende indstillinger. Man følger her med rolige og snigende kamerabevægelser et par, hvor manden dør i en tragisk ulykke. Men nej, historien ender naturligvis ikke her.

Historien er faktisk kun lige begyndt. For manden rejser sig nemlig fra dødslejet som et spøgelse – komplet med et hvidt lagen og to sorte øjne. Nej, det er bestemt ikke en film uden både tør og underdrejet humor. Men det er også en film og en fortælling, der bliver en smule offer for sit eget dvælende tempo, der dog også er en pointe i sig selv og en kommentar på spøgelsets evighed.

a ghost story blu-ray 02

Her bliver kærlighed og sorg samt afsavn og tid nemlig på både original og ganske dragende vis sat stævne, mens filmen svæver ind i sit forundelige og helt rørende tredje akt, der er hele filmen værd. Nå ja, det er forresten Casey Affleck, der giver den som spøgelse, mens Rooney Mara er kæresten, der lades tilbage med sin sorg og smerte.

Blu-ray-udgivelsen indeholder desuden en omgang ekstramateriale, hvor du blandt andet kan få et nærmere kig på filmens fortælling, mens der også er slettede scener at dykke ned i.

– ‘A Ghost Story’ udkommer på dvd og Blu-ray den 23. april 2018.
a ghost story blu-ray cover