FERDINAND: Den søde tyr med et hjerte af guld i 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Mon ikke de fleste har stiftet bekendskab med den søde tyr Ferdinand i bogform som barn? Animationsfilmen ‘Ferdinand’ er i hvert fald baseret på børnebogen om den godmodige og blomsterglade tyr af samme navn. Nu er filmen udkommet på det ultraflotte og ikke mindst vellydende 4K Ultra HD-format, hvor tyrens eventyr kommer til sin ret.

For ja, her er det altså den såkaldte klassiske fortælling om den store tyr, der har et endnu større hjerte. En måske nok stor tyr med flotte horn, men også en tyr, der altså langt hellere vil snuse til blomster på engen end at stange de andre tyre i flokken. Det giver naturligvis ham sine problemer på den måde at skille sig ud fra de andre dyr.

ferdinand 4k 02

Så da den yderst ufarlige tyr Ferdinand en dag fejlagtigt regnes for netop at være farlig, bliver han katastrofalt nok bortført for at deltage i en brutal omgang tyrefægtning. Men Ferdinand er naturligvis fast besluttet på at vende hjem til sin familie. Han samler derfor en noget umage flok til sit farefulde eventyr, der viser, at man aldrig skal skue tyren på hornene.

4K Ultra HD BD og ekstramateriale: 
Animationsfilmen leveres her på det lækre 4K Ultra HD-format, hvor billedsiden kommer med flotte farvemættede farver og en indtagende detaljegrad. Lydsporet spiller desuden uden både klart og dynamisk. Hertilkommer en omgang ekstramateriale, hvor du blandt andet kan få et nærmere kig på filmens karakterer, musik og dans med mere. Filmen følger desuden også med på Blu-ray.

– ‘Ferdinand’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 7. maj 2018.
ferdinand 4k blu-ray cover