‘Filmen om Kaptajn Underhyler’: En morsomt animeret superhelt



En ukonventionel superhelt på Blu-ray: ‘Filmen om Kaptajn Underhyler’ er en amerikansk animeret komediefilm baseret på børnebogs-serien af samme navn skrevet af Dav Pilkey. Den er produceret af DreamWorks Animation – der blandt andet også står bag film som ’Kung Fu Panda’-filmene, ‘Trolls’ og ‘The Boss Baby’ – samt medproducent Scholastic Entertainment. Så det er altså gode og solide kræfter, der står bag denne komedie.

‘Filmen om Kaptajn Underhyler’ er således på baggrund af bøgerne en længe ventet film for både fans af bøgerne og af DreamWorks Animation. For med denne sprudlende familiekomedie fortælles historien om de to vanvittigt fantasifulde spasmagere, der ved hjælp af hypnose får deres rektor til at tro, at han er en entusiastisk, dog lidt dum, superhelt ved navn Kaptajn Underhyler.

kaptajn underhylder 01

Filmen kan ses med danske stemmer, men på originalsproget engelsk finder man blandt andet stjerner som Kevin Hart, Ed Helms, Thomas Middleditch, Nick Kroll, Kristen Schaal og min personlige favorit Jordan Peele.

Filmen er desuden instrueret af David Soren, der udover en lang karriere inden for animation også både har skrevet og instrueret den ligeledes sjove og søde snegle-animationsfilm ‘Turbo’. Så ja, Kaptajn Underhylder er her i gode hænder. Udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet finder en guide til både at være en helt og en skurk.

– ‘Filmen om Kaptajn Underhyler’ udkommer på dvd og Blu-ray den 19. oktober.

kaptajn underhylder cover