X-FILES SÆSON 11: Mulder og Scully på nye mystiske eventyr

Legendariske agent-duo på Blu-ray: Hvis du savner de to FBI-agenter Fox Mulder og Dana Scully, så kan du jo passende kaste dig over den netop udsendte 11. sæson af ‘The X-Files’ – eller ‘Strengt Fortroligt’ som serien som bekendt hed i sin tid på dansk tv. Ja, det er altså en af 90’eres absolut bedste tv-serier – og en af mine klare favoritter.

Første sæson af serien løb over skærmen helt tilbage i 1994, mens den 9. sæson sluttede i 2002, hvilket i grunden skulle have været afslutningen på det hele. Det blev det som bekendt ikke, da de to legendariske agenter altså vendte tilbage med en 6 episoder lang 10. sæson i 2016. Nu er den 10 episoder lange 11. sæson så landet på dvd og Blu-ray her i landet.

Således er David Duchovny og Gillian Anderson tilbage i deres glansroller som agenterne Mulder og Scully for at efterforske nye uløste og ikke mindst mystiske sager. Deres desperate – og øjensynligt evige – jagt på sandheden, som er derude fortsætter her med med en eftersøgning på deres for længst forsvundne søn William, hvor hele verdens skæbne kan være på spil.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale. Du kan således dykke ned i en omgang featuetter i form af ‘The Scully Effect’, ‘The Conversation On The Fox Lo’ samt en ‘Gag Reel’, videre til ‘The Green Initiative’, ‘Solve For X’ og ‘Implanted Memories: 25 Years Of The X-Files’, mens der også er kommentarspor at finde på udvalgte afsnit.

– ’The X-Files’ sæson 11 udkommer på dvd og Blu-ray den 30. august.