STRIKE BACK SÆSON 5: Frygtløse jægersoldater på farlige missioner

Action-eskapader på Blu-ray: ‘Strike Back’ er en britisk-amerikansk action- og spion-drama-serie, der er baseret på en roman af samme navn, som er skrevet af den tidligere Special Air Service-soldat Chris Ryan. Serien følger således missionerne udført af den såkaldte Section 20, en hemmelig afdeling under den britiske forsvarsindretningstjeneste, der udfører højrisiko missioner over hele kloden.

Seriens femte sæson er nu udkommet på Blu-ray her i landet. Man følger således her et nyt team af frygtløse jægersoldater, der altså rekrutteres af det benhårde, dygtige og risikovillige Section 20, der er genopstået efter en dødbringende terrorists flugt. Så ja, du kan altså med andre ord godt gøre dig klar til et internationalt katten efter musen-spil.

Seriens første sæson blev sendt tilbage i 2010 – og selvom denne sæson fem altså nu er tilgængelig til hjemmebiografen, så er det bestemt ikke det sidste verden har set til ‘Strike Back’. For der findes allerede en sjette sæson af serien, mens der desuden også er annonceret en syvende sæson. Der er venter med andre ord mere guf til fans af serien forude.

Blu-ray-udgivelsen byder udover sæsonens 10 episoder også på en omgang ekstramaterile. Her kan man således dykke ned i to featuretter, hvor man får et indblik i hvert enkelt af sæsonens episoder, mens man også får et indblik i det nye Section 20-team samt deres taktikker, hvormed de bekæmper terrorisme verden over.

– ‘Strike Back’ udkommer på dvd og Blu-ray den 23. august.