The Big Bang Theory sæson 10: Flere vittigheder fra vennerne

Komedie-serie på Blu-ray: ‘The Big Bang Theory’ er en amerikansk sitcom. Serien havde sin premiere på CBS helt tilbage i 2007, hvor den har kørt lige siden. Og ja, det stopper ikke her, for serien er nemlig blevet fornyet med hele to kommende sæsoner. Så der er nok at glæde sig til, når du har set dig igennem denne 10. sæsons 10 vittige episoder.

Serien handler primært om fem karakterer, der lever i Pasadena, California: Leonard og Sheldon – begge er de fysikere – og de deler en lejlighed. Videre til Penny, der bor på den anden side af gangen – en servitrice, der ønsker at blive en skuespillerinde, som dog senere bliver pharmaceutical representant. Slutteligt finder man Leonard and Sheldons ligeledes nørdede og socialt akavede venner og kollegaer, Howard og Raj.

The Big Bang Theory season 10 01

I denne sæson står Leonard og Penny pludselig i en trædemølle, da de forsøger at genskabe deres bryllupsdag. Sheldon laver en ny værelseskontrakt, da han sammen med Amy eksperimenterer med at bo sammen. Howard og Bernadette gør sig klar til Baby Wolowitz’ ankomst, og Raj giver dem ekspertråd – hvad enten de vil det eller ej!

Udover selve sæsonen indeholder Blu-ray-udgivelsen også en omgang ekstramateriale, der giver et indblik i seriens forskellige aspekter. Her finder man nemlig fem featuretter, der blandt andet kigger på selve universet, der omkranser serien videre et panel-interview samt spas fra optagelserne.

– ‘The Big Bang Theory’ sæson 10 udkommer på dvd og Blu-ray den 12. oktober 2017.
The Big Bang Theory season 10 cover