SILICON VALLEY SÆSON 4: Vittigt teknologi-eventyr med gutterneHumoristisk serie på dvd: Den amerikanske og morsomme komedieserie ‘Silicon Valley’ kørte første gang over skærmen tilbage i 2014. Nu er fjerde sæson netop udkommet på dvd og byder her på en stak spritfriske afsnit om gutterne, der grundlagde en startup-virksomhed i Silicon Valley, naturligvis.

Det betyder, at det atter engang er tid til vittige replikker, svære problematikker og gode grin. I denne fjerde sæson af den Emmy-belønnede serie er der ved at ske ændringer, da Pied Piper-fyrene går i gang med deres PiperChat-app, men Richard har svært ved at give slip på sin drøm om at bruge sin algoritme til noget større.

silicon valley season 4 01

Desuden så flirter Dinesh med berømmelse, mens Gilfoyle ser fornøjet til. Erlich (en T.J. Miller i sit es) er på udkig efter sit næste store gennembrud, Jared prøver at dreje virksomheden i en anden retning, og Big Head begiver sig ind i den akademiske verden. Og nej, det går naturligvis ikke stille af sig, når de skarpe og satiriske eskapader flyver morsomt over skærmen med det fine hold tilbage i sadlen.

Med andre ord kan du godt glæde dig til forsat at følge disse gutters teknologi-eventyr i Silicon Valley, hvor kampen for at holde sig oven vande og for evigt innovativ kan være hård. Hvis du således som mange andre har forelsket dig i komedieserien, kan du glæde dig over, at der venter en ny og femte sæson lige om hjørnet.

Silicon Valley sæson 4 udkommer den 26. oktober 2017.


silicon valley season 4 cover