American Horror Story sæson 7 – CULT: En urovækkende kultleder og morderiske klovne

En urovækkende serie på dvd: Så kan du godt finde paranoiaen frem og gøre dig klar til igen at gyse løs. For med denne syvende sæson af horror-serien ‘American Horror Story’ med undertitlen ‘Cult’ står den nemlig blandt andet på en grum kultleder og en flok morderiske klovne. Men bare rolig, for du kan naturligvis nyde samtlige afsnit i hjemmets trygge rammer – hvilket er en god ting, når den uhyggelige serie først folder sig ud.

Man følger i denne sæson blandt andet Ally Mayfair-Richards – en kvinde fra Michigan, der plages af fobier – som forsøger at finde lykken som restauratør sammen med sin kone og deres søn. Men Allys familie – og hendes forståelse af virkeligheden – trues af den mystiske Kai Anderson, en kultleder med politiske motiver, der har store og blodige planer for fremtiden.

Ja, denne sæson er i den grad krydret med spydige samfundskommentarer samt sin del af brutale mord og grumme klovne. Men selvom du måske ikke har set nogle af de andre sæsoner i ‘American Horror Story’-serien, så kan du altså fint hoppe på denne syvende sæson, da serien nemlig er en antologi-serie, og på den måde består af mere eller mindre afsluttede sæsoner og historier.

Men har du allerede stiftet bekendtskab med serien, så kan du jo blot glæde dig til igen at dykke ned i et dystert univers med sin del af aparte karakterer og grufulde hemmeligheder, her udfoldet på hele 8 timer og 29 minutter i selskab med sæsonens kuriøse og uhyggelige personager og dystre plotdrejninger.

– ‘American Horror Story: Cult’ – sæson 7 udkommer på dvd den 4. oktober 2018.