DESIGNATED SURVIVOR 2. SÆSON: Kiefer Sutherland og mere politisk drama

Dramatisk politik på dvd: Den politiske drama-serie ‘Designated Survivor’ har ingen ringere end Kiefer Sutherland i hovedrollen. Ja, du kender ham jo blandt andet nok som den hårdkogte Jack Bauer fra den actionfyldte og nervepirrende serie ’24 timer’. I denne anden sæson – der er udkommet på dvd – af ‘Designated Survivor’ indtager han dog en noget anden rolle.

Her spiller Kiefer Sutherland nemlig Tom Kirkman, der i denne sæson og et år efter sin tiltrædelse som USA’s præsident er ved at finde sit fodfæste. Med hjælp fra loyale medarbejdere navigerer han gennem den daglige strøm af kriser i Det Hvide Hus. De terrorister, der angreb Washington, er stadig på fri fod, og præsidenten vil gøre alt, hvad han kan på vegne af deres ofre, selv hvis det betyder, at han selv må ofre sig.

Kiefer Sutherland har altså den altdominerende hovedrolle som Tom Kirkman, der i første sæson pludseligt blev udnævnt til præsident efter et katastrofalt angreb på det ellers så sikre US Capitol. Tom Kirkman må således her fortsat i sin magtfulde position kæmpe for at holde sammen på landet samt forsøge at træffe alle de både rigtige og svære beslutninger.

Udover seriens 22 afsnit i denne anden sæson, så følger der med dvd-udgivelsen også en lille omgang ekstramateriale, hvor man finder fire feauturetter, der ser nærmere på forkellige aspekter af serien med ‘First Look’, ‘New Characters’, ‘White House’ og ‘The Fans’.

– ‘Designated Survivor’ sæson 2 udkommer på dvd den 6. december 2018.