BLACK SAILS SÆSON 4: Splitte mine bramsejl og en flaske rom

Pirater på dvd: Hvis du altid har drømt om at stikke til søs, så kan du passende gøre det med piratserien ‘Black Sails’, hvor den fjerde sæson netop er udkommet på dvd her i landet. I de nye episoder er vi igen med, når kaptajn Flint stævner ud på det åbne hav, mens der naturligvis også er nye pirater på spil, kærlighed og ikke mindst en god omgang skibsaction.

Så hvis du kan klare mosten på de åbne have uden at blive alt for søsyg – eller være alt for bange for kanoner og barske sørøvere – så kan du passende finde piratflaget frem og hoppe ombord på denne sæson fire. Og hvis du skulle være typen, der bare ikke kan få nok af piratserien ‘Black Sails’, ja, så er det jo en given ting, at du skal se denne nye sæson.

black sails season 4 02

Så tag med tilbage til dengang, hvor pirateri var i fuldt flor på verdenshavene, og hvor hver mand og kvinde måtte kæmpe hårdt for at holde sig i live og øverst i et barsk magthierarki. I serien finder man blandt andre også en række rå pirater fra virkelighedens verden – så som Anne Bonny, Charles Vane, Jack Rackham og Blackbeard. Hiv ohøj og en halv flaske rom.

Dvd-udgivelsen byder udover de 9 timers piratunderholdning også på en omgang ekstramateriale. Her kan man blandt andet gå på opdagelse i seriens spændende univers samt hvordan de har skabt pirat-verdenen, mens man videre også finder interviews, der giver indblik i serien. Splitte mine bramsejl.

– ‘Black Sails’ sæson 4 udkommer på dvd den 18. januar 2018.

black sails season 4