Der er ny ondskab på spil med Sleepy Hollow sæson 4

En hårrejsende serie: Hvis du kan lide dystre eventyr, grumme monstre og utrolige fortællinger, så bør du se serien ‘Sleepy Hollow’, hvor fjerde sæson netop er udkommet på dvd her i landet. Serien handler nemlig om Ichabod Crane, der bekæmper mørke kræfter og grusomme bæster. Det fortsætter han med i denne nye sæson, hvor ondskaben fortsat lurer.

Som den årvågne læser nok har luret, så er serien løst baseret på novellen The Legend of Sleepy Hollow, der er skrevet af Washington Irving i 1820. Der er dog her mange andre og nye farer på færde end i det litterære forlæg. For blandt andet står Ichabod Crane her over for en fæl ondskab, der truer Washingtons overlevelse. Ja, det er grumme løjer – gys og gru!

sleepy hollow season 4 02

Serien er skabt af blandt andre Alex Kurtzman, Roberto Orci og Len Wiseman, der står bag eksempelvis serierne ‘Alias’ og ‘Fringe’ samt den fremragende ‘Watchmen’ og ‘Underworld’-filmene. Tom Mison spiller den cool Ichabod Crane – og han er en stærk og karismatisk karakter, man har lyst til at følge i kampen mod ondskaben og fæle bæster.

Sæson fire består af 13 afsnit, der løber op på hele 9 timer og 26 minutters både underholdende, skræmmende og actionfyldt serieunderholdning. Så bered dig roligt på flere farlige eventyr med denne nye sæson. Udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale med slettede scener.

– ‘Sleepy Hollow’ sæson 4 udkommer på dvd den 25. januar 2018.

sleepy hollow season 4 cover