‘Famous in Love’ sæson 1: Hollywood-drama og stjernestøv

Drama-serie på dvd: ‘Famous in Love’ er en amerikansk drama-serie, der første gang løb over skærmen i 2017. Nu er første sæson udkommet på dvd. Serien er baseret på bogen af samme navn af forfatteren Rebecca Serle, mens serien byder på skuespillere som blandt andet Bella Thorne, Charlie DePew, Georgie Flores, Carter Jenkins, Niki Koss, Keith Powers, Pepi Sonuga og Perrey Reeves.

Serien handler om en en ganske almindelig studerende, der går til en åben audition på en stor Hollywood-film. Hun ender med at få intet mindre end en hovedrolle… og med et ændrer hendes liv sig for altid. Nu står hun dog over for en række helt nye og uvante problemer. Blandt andet skal hun pludselig til nu at navigere i et nyt liv som en vaskeægte stjerne.

Samtidig skal den nye Hollywood-stjerne håndtere den uimodståelige kemi, som hun har med de to andre hovedrolleindehavere i filmen – og samtidig med dette, så afslører hun også sandheden om, hvad der er sket med en savnet popstjerne. Ja, her er med andre ord tale om både stjerne-drys, Hollywood og hemmeligheder. Hvis du kan lide denne første sæson, så kan du glæde dig over, at der også er en sæson 2.

– ‘Famous in Love’ sæson 1 udkommer på dvd den 1. oktober.