NCIS SÆSON 12: Agent Gibbs leder igen an i intens forbryderjagt

Forbryderisk serieunderholdning: Lige siden 2003 har du kunnet følge opklaringen af den ene forbrydelse efter den anden i den amerikanske tv-serie NCIS. Nu er seriens sæson 12 udkommet på dvd og byder på intet mindre end 24 episoder, hvor NCIS-holdet med specialagent Jethro Gibbs i front tager dig med på sager om alt fra brutale mordere til cyber-kriminalitet.

Sæson 12 løb over skærmen fra september 2014 frem til maj i år. Nu kan du så enten se eller gense agenterne i NCIS aka Naval Criminal Investigative Service jagte skurke. Udover Mark Harmon som agent Jethro Gibbs finder man på rollelisten også som specialagenter Michael Weatherly, Sean Murray, Eleanor Bishop og Emily Wickersham samt Pauley Perrette som retsmediciner.

NCIS-season-12-dvd-01

Et sandt eksperthold med hver deres markante personligheder og brugbare egenskaber, som alle kommer godt til hjælp i kampen for retfærdighed, når forbryderne skal jagtes og sættes bag tremmer. Og i denne sæson 12 bliver det således til hele 16 timer og 28 minutters nervepirrende forbryderjagt og intenst opklaringsarbejde.

Og hvis du ikke kan få nok af NCIS-forbryderjagt, kan du efter denne sæson se frem til at kaste dig over sæson 13, der netop har haft premiere tilbage i september. Og hvis det ikke er nok for dig, så kan du endvidere sætte tænderne i NCIS-franchisens andre serier, nemlig NCIS: Los Angeles og NCIS: New Orleans. Men start eventuelt lige med denne sæson 12 ledt karismatisk an af Jethro Gibbs .

NCIS sæson 12 er udkommet på dvd den 10. december 2015.
[tabgroup][tab title=”NCIS sæson 12 | dvd”]
NCIS-season-12-cover
Titel: NCIS sæson 12
Udgivelsesdato: den 10. december 2015
Instruktion: Tony Wharmby m.fl
Medvirkende: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Brian Dietzen, Emily Wickersham, Rocky Carroll, David McCallum m.fl.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]