Så er der atter dystre eventyr og grumme dæmoner på spil med Sleepy Hollow sæson 3

En hårrejsende serie: Hvis du kan lide dystre eventyr, grumme monstre og utrolige fortællinger, bør du se serien Sleepy Hollow, hvor tredje sæson netop er udkommet på dvd her i landet. Serien handler nemlig om Ichabod Crane og Abbie Mills, der bekæmper mørke kræfter og grusomme bæster. Det fortsætter de med i denne nye sæson, hvor en ny ondskab lurer.

Som den årvågne læser nok har luret, så er serien løst baseret på novellen The Legend of Sleepy Hollow, der er skrevet af Washington Irving i 1820. Der er dog her mange andre og nye farer på færde end i det litterære forlæg. For blandt andet står Ichabod Crane og Abbie Mills her over for en fæl dæmon samt en hær af levende døde. Ja, det er grumme løjer – gys og gru!

sleepy-hollow-season-3-01

Serien er skabt af blandt andre Alex Kurtzman, Roberto Orci og Len Wiseman, der står bag eksempelvis serierne Alias og Fringe samt den fremragende Watchmen og Underworld-filmene. Tom Mison spiller den cool Ichabod Crane, mens Nicole Beharie er Abbie Mills. Det er en stærk duo, man har lyst til at følge i deres kamp mod ondskaben og fæle bæster.

Sæson 3 består af 18 afsnit, der løber op på hele 13 timers både underholdende, skræmmende og actionfyldt serieunderholdning. Og der venter flere farlige eventyr forude med fjerde sæson. Udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale med blandt andet slettede scener og spas fra settet.

Sleepy Hollow – sæson 3 er udkommet på dvd den 19. januar 2017.

Sleepy-Hollow-season-3-cover
[tabgroup][tab title=” Sleepy Hollow – sæson 3 | dvd “]
Titel: Sleepy Hollow – sæson 3, 2015-2016
Release: den 19. januar 2017
Medvirkende: Tom Mison, Nicole Beharie m.fl.
Spilletid: 13 timer 3 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]