Sleepy Hollow – sæson 2: Grumme eventyr, fæle monstre, vild action og en hovedløs rytter

En hårrejsende serie: Hvis du er vild med grumme eventyr, fæle monstre og voldsom action, så bør du tjekke serien Sleepy Hollow ud, hvilket jo passende kan være med sæson 2, der netop er udkommet på dvd. Serien handler nemlig om Ichabod Crane og Abbie Mills, der bekæmper mørke kræfter og grusomme bæster – blandt andet den legendariske hovedløse rytter.

Og som den vakse læser nok har luret, er det ikke så underligt, at der netop er en hovedløs ridder med, da serien nemlig er løst baseret på novellen The Legend of Sleepy Hollow af Washington Irving fra 1820. Der er dog mange andre farer end den hovedløse ridder, som Ichabod og Abbie sår over for – blandt den fæle Moloch og ikke mindst en forestående dommedag.

sleepy-hollow-season-2-01

Serien er skabt af blandt andre Alex Kurtzman, Roberto Orci og Len Wiseman, der står bag eksempelvis serierne Alias og Fringe samt den fremragende Watchmen og Underworld-filmene. Tom Mison spiller den cool Ichabod Crane, mens Nicole Beharie er Abbie Mills og herudover finder man blandt andet også Lyndie Greenwood, Katia Winter og Orlando Jones på rollelisten.

Sæson 2 består af 18 afsnit, der løber op på hele 13 timer 10 minutters både underholdende, skræmmende og actionfyldt serieunderholdning. Og der venter flere farlige eventyr forude med tredje sæson, der havde premiere sidste år i USA. Udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, der ser nærmere på blandt andet seriens mytologi og monstre, mens der også er både slettede scener samt valgfrit kommentarspor til udvalgte afsnit.

Sleepy Hollow – sæson 2 er udkommet på dvd den 14. januar 2016.

[tabgroup][tab title=”Sleepy Hollow – sæson 2 | dvd”]
Sleepy-Hollow-s2-cover
Titel: Sleepy Hollow – sæson 2, 2013-2014
Release: den 14. januar 2016
Instruktion: Jeffrey Reiner m.fl.
Medvirkende: Tom Mison m.fl.
Spilletid: 13 timer 10 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]