Star Trek: The Animated Series – En charmerende tilføjelse til science fiction-franchisen

En serie, du skal se: Der findes et utal af serier, film og tegneserier med mere med Star Trek – blandt andet også en animeret serie, der løb over to sæsoner fra 1973 til 1974 og indeholder 22 episoder på hver cirka 25 minutter. Nu er disse to sæsoner udkommet i en sampak på dvd, så du således kan se eller gense den charmerende serie med et flot billede og en ligeledes flot lydside.

Serien følger historien fra den originale Stark Trek-serie fra 1960’erne og således også det eventyrlystne mandskab på det ikoniske rumskib Enterprise, der som bekendt bemandes af blandt andre den forrygende og legendariske duo Captain Kirk og Spock. Serien har desuden stemmer af 60’er-seriens originale cast, altså blandt andre William Shatner og Leonard Nimoy i de to ovennævnte roller. Forrygende godt.

star trek animated series 01

Du kan med andre ord fortsætte eventyret mod nye eventyr i rummet med det kulørte cast og endnu mere eventyrlig væsner og verdener, som det farefulde rumskib tager sin besætning med på i disse to sæsoner, der emmer af både eventyrlyst, legesyge og humor. Så hvis dit eneste bekendtskab med Star Trek er de to nyeste spillefilm, kan du passende besøge denne animerede udgave af universet.

Udover den komplette serie, så medfølger der også en omgang ekstramateriale, blandt andet kommentarspor, making of samt storyboard med mere. Serien ser desuden drøn godt ud på dvd, selvom den altså har mere end 40 år på bagen. Absolut en charmerende tilføjelse til det enorme Star Trek-univers.

– Star Trek The Animated Series Complete Box er udkommet på dvd 4. juni 2015. [tabgroup][tab title=”Star Trek The Animated Series | dvd”]Put your tab content in here[/tab][/tabgroup]
Star Trek The Animated Series cover
Originaltitel: Star Trek: The Animated Series, 1973-1974.
Release: 4. juni 2015
Instruktion: Hal Sutherland m.fl.
Medvirkende: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, Nichelle Nichols, George Takei m.fl.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][tab title=”your title”]