Star Trek – The Next Generation: Syv sæsoners legendarisk science fiction-serie på Blu-ray

En serie, du skal se: Der blev skabt tv-serie-historie i årene 1987 til 1994, hvor Star Trek: The Next Generation sendte sine syv sæsoner, der bød på i alt 176 episoder med det ikoniske rumskib Enterprise og det ligeledes legendariske mandskab – ledt an af karismatiske Patrick Stewart som Captain Jean-Luc Picard. Nu er alle seriens syv sæsoner udkommet på Blu-ray i en boks med en nyrestaureret billed- og lydside af denne episke science fiction-serie.

Star Trek-universet er dog noget ældre end denne serie, hvor den originale Star Trek-serie ramte verden tilbage i 1966. Star Trek: The Next Generation foregår 100 år efter, at 60’er-serien endte og har altså helt nye karakterer på rollelisten. Så selvom du måske aldrig har set et eneste afsnit af en af de mange Star Trek-serier, der efterhånden findes, kan du passende starte med denne boks.

star trek nex generation 01

Det er i hvert fald en serie fyldt med spændende karakterer, intense dilemmaer og ikke mindst dragende problematikker, der godt tør tage livtag med de helt store spørgsmål her i livet – så som, hvad det vil sige at være menneske. Ja, Star Trek: The Next Generation er udover at være flotte rumskive og eksotiske rejser i rummet også en serie til hjernen – uden at hjertet glemmes undervejs.

Og hvem bliver ikke bare en lille smule rejselysten, når Patrick Stewart ytrer seriens legendariske sætning: ”Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its continuing mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no one has gone before.” Det gør jeg i hvert fald – og så er det jo skønt, at man kan tage på en forrygende rumfærd med Jean-Luc Picard og resten af crewet på Enterprise.

star trek nex generation 02

Udover, at serien præsenteres med en virkelig flot og nyrestuareret billed- og lydside, hvor blandt også effekter er blevet vellykket opdateret, følger der også en stor omgang ekstramateriale med. Blandt andet interviews med forfatterne, cast og crew samt en dokumentar om seriens tilblivelse, kommentarspor, making of og slettede scener med mere. Dette er med andre ord den perfekte boks, hvis du skal se Star Trek: The Next Generation – og det kan jeg kun anbefale dig at gøre.

Star Trek: The Next Generation – The Full Journey er udkommet på Blu-ray 4. juni 2015. [tabgroup][tab title=”Star Trek The Next Generation: The Full Journey | Blu-ray “]
Star Trek next generation cover boks
Originaltitel: Star Trek The Next Generation: The Full Journey, 1987-1994.
Release: den 4. juni 2015
Instruktion: Corey Allen m.fl.
Medvirkende: Patrick Stewart, Jonathan Frakes, LeVar Burton, Michael Dorn, Gates McFadden m.fl.
Spilletid: 134 timer 36 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]