BLACK SAILS – SÆSON 2: Splitte mine bramsejl, så er der en ny omgang piratunderholdning

En piratfyldt serie: Hvis du altid har drømt om at stikke til søs, så kan du passende gøre det med piratserien Black Sails, hvor sæson 2 netop er udkommet på dvd med 10 episoder. Her følger man Walrus-besætningen med kaptajn Flint og John Silver i front, mens der naturligvis spændes godt til med nye pirater, kærlighed og skibsaction.

Serien foregår omkring år 1715 med pirateri i fuldt flor på verdenshavene, hvor hver mand og kvinde må kæmpe hårdt for at holde sig i live og øverst i et barsk magthierarki. I serien finder man da blandt andet også en række rå pirater fra virkelighedens verden portrætteret, så som Anne Bonny, Charles Vane, Jack Rackham, Ned Low og Blackbeard. Hiv ohøj og en halv flaske rom.

black-sails-season-2-01

Så hvis du kan klare mosten på de åbne have uden at blive alt for søsyg – eller være alt for bange for kanoner og barske sørøvere – så kan du passende finde piratflaget frem og hoppe om bord i denne sæson 2. Og du kan oven i købet se frem til den tredje sæson, der er skudt i gang i USA tidligere i år, hvis altså du bliver sulten efter mere pirateri.

Dvd-udgivelsen byder udover sæson 2’s 9 timer og 30 minutters piratunderholdning også på en omgang ekstramateriale, hvor man blandt andet får et indblik i seriens univers og den historiske baggrund, mens man også får et kig på seriens actionscener. Splitte mine bramsejl.

Black Sails sæson 2 er udkommet på dvd den 28. januar 2016.

black-sails-season-2-02

[tabgroup][tab title=”Black Sails sæson 2 | dvd “]
Black Sails s2 cover
Titel: Black Sails sæson 2, 2015
Release: den 28. januar 2016
Instruktion: Steve Boyum m.fl.
Medvirkende: Toby Stephens m.fl.
Spilletid: 9 timer 30 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]