EMPIRE SÆSON 1: Oplev Terrence Howard som musikmogul med familieproblemer

En musikalsk tv-serie: Hvis du er vild med hiphop, familiedramaer og tv-serier, bør du nok give Empire et kig. Den kombinerer nemlig det hele – og nu er 1. sæsons 12 episoder udkommet på dvd her i landet. Serien handler om musik-mogulen Lucious Lyon, der ejer et enormt hiphop- og underholdnings-imperium, som familiemedlemmerne kæmper for at få mest muligt magt over.

Det er ingen ringere end Terrence Howard, der spiller den hårdtpressede Lucious Lyon, der på grund af en dødelig sygdom står over for det umulige valg at skulle vælge, hvem af hans tre sønner, der skal arve hans magtfulde plads i chefstolen. Det hele bliver kun ekstra kompliceret, da hans ekskone i skikkelse af Taraji P. Henson løslades fra fængsel.

empire-season-1-Blu-ray-01

Ja, det er med andre ord potent familiedrama tilsat hiphop og vildt mange stridigheder, der her langes over disken. Du kan naturligvis også blandt gæsteoptrædenerne i serien spotte folk som Snoop Dogg, Rita Ora, Timbaland og Ne Yo. Det er da også Timbaland, der er med til at lave musikken til serien. Han har som bekendt produceret for blandt andre Missy Elliott, Madonna, Justin Timberlake og Jay Z.

Så hvis du efter at have set denne første sæson ikke kan få nok, kan du glæde dig over, at Empire er blevet fornyet med en sæson nummer to, der netop har haft premiere. Og den indebærer ikke blot 12 episoder som denne første sæson, men hele 18 episoder. Så ja, du kan se frem til meget mere Terrence Howard som den karismatiske Lucious Lyon, der har sin del af familieproblemer.

Empire sæson 1 er udkommet på Blu-ray den 22. oktober 2015.

empire-season-1-Blu-ray-02
[tabgroup][tab title=”Empire sæson 1 | dvd”]
Empire-DVD-cover
Titel: Empire sæson 1
Release: den 22. oktober 2015
Instruktion: Lee Daniels
Medvirkende: Terrence Howard, Taraji P. Henson m.fl.
Udgiver: 20th Century Fox Home Entertainment[/tab][/tabgroup]