THE GOOD FIGHT SÆSON 1: Advokatdrama for fuld skrue

Advokatdrama på dvd: Markedet er efterhånden i den grad godt fyldt godt op med den ene tv-serie efter den anden. Så hvor skal man dog i grunden begynde, hvis man er på udkig efter en ny tv-serie at kaste sig over? Jo, et sted kunne være med den politiske advokat-drama-serie ‘The Good Fight’, da første sæson nemlig netop er udkommet på dvd.

Du kan man andre ord være med helt fra starten af, hvor man følger Diane, der tvinges ud af sit advokatfirma og derfor slutter sig til et andet firma. Hun ansætter Maia – en lovende advokat, hvis forældre beskyldes for at stå bag et svindelnummer mod Diane. Diane genforenes desuden også med sin tidligere ansatte, Lucca. Så ja, der er altså lagt op til både drama, politik og advokatproblemer.

Hvis du synes, at seriens navn klinger bekendt, så har du helt ret. Fordi ja, her er nemlig tale om en såkaldt sequel eller spinoff af den syv sæsoner lange tv-serie ‘The Good Wife’, som er skabt af Robert King og Michelle King – de to står ligeledes bag ‘The Good Fight’ sammen med Phil Alden Robinson, hvor denne første sæson byder på 10 afsnit.

Med ‘The Good Fight’ er der altså tale om et frygtløst team af kvinder, der har masser at bevise og intet at tabe. De spilles af Christine Baranski, Rose Leslie og Cush Jumbo som henholdvis Diane, Maia og Lucca. Og hvis du bliver fanget af serien, kan du allerede nu se frem til en sæson nummer to, der byder på 13 afsnit. Dvd-udgivelsen indeholder desuden lidt ekstramateriale i form af forlængede og slettede scener samt spas fra optagelserne.

– ‘The Good Fight’ sæson 1 udkommer den 19. juli 2018.