IN DARKNESS: Thriller med en blind pianist og et mord

Thriller på Blu-ray: Hvis du er til thrillere, så bør du måske tjekke netop denne her ud, der har den dystre titel ‘In Darkness’. For her følger man den blinde pianist Sofia, der efter hun hører en kamp, der resulterer i naboen Veroniques død, møder Veroniques far, Zoran Radic, en serbisk forretningsmand og påstået krigsforbryder.

Sofia, der er blind over for sandheden og altså må risikere sit liv i jagten på sandheden og svar bag forbrydelsen, bliver således kastet ind i en lyssky underverden, hvor hemmeligheder fra fortiden dog afslører hendes dagsorden. Således er der lagt op til en dyster fortælling, hvor alt måske ikke er helt som det giver sig ud for at være.

Thrilleren ‘In Darkness’ er skrevet og instrueret af Anthony Byrne, der har en lang række instruktør-tjanser på diverse tv-serier bag sig. Samtidig er filmen desuden også skrevet af Natalie Dormer, der også spiller hovedrollen som den blinde Sofia, mens rollelisten herudover også tæller blandt andet Jan Bijvoet og Joely Richardson samt ikke mindst Ed Skrein og Emily Ratajkowski.

Blu-ray-udgivelsen byder udover selve filmen også på en enkelt featurette, hvor man får et interview med både filmens instruktør Anthony Byrne samt filmens cast. Så det er altså med andre ord selvom thrilleren ‘In Darkness’, der er den klare hovedattraktion ved denne Blu-ray-udgivelse.

– ‘In Darkness’ udkommer på dvd og Blu-ray den 19. juli 2018.