JOHN WICK – CHAPTER 2: Keanu Reeves deler nye øretæver ud


Hårdtslående Blu-ray: Den kom lidt ud af det blå og slog mig ganske hårdt omkuld. På den bedst tænkelige måde forstås. Altså den første film om lejemorderen John Wick fra 2014. Her delte en hårdkogt Keanu Reeves veloplagte øretæver ud til højre og venstre. Nu er han så tilbage for fuld smadder med ‘John Wick : Chapter 2’, der netop er udkommet på Blu-ray.

Denne gang er John Wick nødt til at genoptage sin morderiske profession på grund af en gammel kollega, der har planer om at overtage et internationalt kartel. Dette leder til en rejse til det smukke Rom for at assassinere et nyt mål. Men inden John Wick får set sig om, må han kæmpe mod nogle af verdens farligste lejemordere, da der er sat en løsesum på hans hoved. Naturligvis giver John Wick ikke op, men tager derimod kampen op.

John Wick chapter 2 01

Der er ganske enkelt fuld fart på hårde håndmadder samt skarpladte skydevåben, når man i denne anden og hæsblæsende ombæring følger en brutalt dræbende og ligeledes cool John Wick gennem Roms medrivende gader – både som jæger og som jaget. Men uagtet, hvilken rolle John Wick spiller, så er det hele vejen med vilde næver og foden på volds-speederen. Sådan!

Det er der nu heller ikke så meget at sige til, for når man har en flok lejemordere på nakken, er der ikke andet for end at slå tilbage – og det er præcis, hvad John Wick gør på forbilledlig vis. På rollelisten finder man blandt andre også de rå Peter Stormare, Ian Mcshane, Laurence Fishburne og John Leguizamo. Desværre følger der intet ekstramateriale med Blu-ray-udgivelsen, der til gengæld gør sig flot med sit veldefinerede billede samt dynamiske lydspor. Kapow!

– ‘John Wick: Chapter 2’ er ude nu på dvd, Blu-ray og VOD.
John Wick 2 Blu-ray cover