LIMITLESS: DEN KOMPLETTE SERIE: En intens serie med forhøjet hjernekapacitet

En serie du skal se: Hvis du har set den intense film Limitless med Bradley Cooper fra 2011 og ikke kunne få nok, kan du nu ånde lettet op. For der er nemlig lavet en serie baseret på det samme koncept om en mand, der ved hjælp af et nyt og farligt lægemiddel bliver i stand til at udnytte hele sin hjernekapacitet, hvilket gør ham til den klogeste mand i verden. Nu er den komplette serie udkommet på dvd her i landet.

I hovedrollen som Brian Finch – manden med den mægtige hjernekapacitet – finder man Jake McDorman. Med denne sin nye og vildt meget forbedrede hjerne begynder han et samarbejde med FBI-agenten Rebecca Harris om at opklare hendes sager – hun spilles af den evigt skarpe Jennifer Carpenter, som de fleste nok vil kende fra den forrygende serie Dexter.

Limitless-serie-01

Der er naturligvis mere i spil end FBI-sagerne, for Brian Finch forsøger også på at finde bagmanden bag det vilde hjerneforøgende lægemiddel og ikke mindst årsagen til, at han som den eneste i verden er immun overfor dets ellers dødelige bivirkeninger. Herudover indfinder Bradley Cooper sig i rollen som den magtfulde senator Eddie Morra, som Brian Finch ligeledes forsøger at finde ud af, hvordan han er involveret i det hele.

Du kan dog godt springe direkte på serien, selvom du ikke har set filmen. Så bered dig på at få pulsen i vejret, når Limitless kommer i afspilleren og sender dig ud på en både intens og spændende tur ind i en verden af hemmligheder og utrolige historier, der folder sig ud over hele 22 medrivende afsnit på i alt 15 timers serieunderholdning.

Limitless den komplette serie er udkommet på dvd den 5. januar 2016.

Limitless-S1-DVD-cover

[tabgroup][tab title=”Limitless | dvd”]
Titel: Limitless – den komplette serie
Udgivelsesdato: den 5. januar 2016
Medvirkende: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Bradley Cooper m.fl.
Spilletid: 15 timer 2 minutter
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]