Pretty Little Liars takker af med syvende og sidste sæson

Serie-afslutning på dvd: Det amerikanske teen-og-drama-mystery-thriller-serie ‘Pretty Little Liars’ har nu med denne syvende sæson nået til sin afslutning – en serie-æra for de mange fans af serien er hermed også slut. Men serien – der er løst baseret på en bog af samme navn – tog også sin begyndelse helt tilbage i 2010, men slutter altså nu med denne sidste sæson, som nu er udkommet på dvd.

Men inden det hele slutter, så har du her hele 20 episoder, du skal igennem, hvor den igen står på hemmeligheder, nye problemer og drama med The Pretty Little Liars. Således er blandt andet skuespillerinderne Troian Bellisario, Ashley Benson, Tyler Blackburn, Lucy Hale og Ian Harding tilbage i deres respektive roller med en udgivelse, der desuden også byder på en omgang ekstramateriale, der byder på endnu mere med kvinderne fra serien.

Pretty Little Liars dvd 01

Men inden du kaster dig over ekstramaterialet, så skal du jo lige se sæsonens hele 841 minttuers serie-underholdning “med nye problemer der skal løses”, når The Pretty Little Liars slår sig sammen “for at finde svaret på det ultimative spørgsmål”, for efter at have begået en kæmpe fejltagelse “er de desperate for at afslutte spillet, før det får bugt med dem”. Således er her også “gamle løgne og beskidte hemmeligheder”, der kommer frem i lyset.

Ekstramaterialet består af hele ni nye featuretter, der kommer tættere på serien og dens forskellige aspekter, mens der som ekstramateriale også venter helt speciel episode med seriens afslutningsfest samt afslutningsvis også slettede scener. Så ja, bered dig på en afslutning med masser af spænding og løgne efter syv år med ‘Pretty Little Liars’.

– ‘Pretty Little Liars’ udkommer på dvd den 7. september.

Pretty Little Liars 7 dvd cover