BLACK LIGHTNING SÆSON 1: Superhelt på banen

Superhelt på dvd: Du tror måske, at der allerede er superhelte her i verden – blandt andet i filmens verden samt ikke mindst i serieland. Men her tager du altså fejl, for nu er der en ny superhelt på banen med sin helt egen serie, nemlig ‘Black Lightning’, hvor første sæson er udkommet på dvd.

Man følger i denne første sæson Jefferson Pierce, der efter at have trukket sig tilbage i ni år, hvor han har hjulpet sin kone Lynn med at opdrage børnene Anissa og Jennifer, vender tilbage som sit alter ego – nemlig den maskerede, selvbestaltede politimand og superhelt Black Lightning.

Du kan således med den første sæson opleve superhelten Black Lightning i fuld aktion, når han forsøger på at redde Freelands sjæl mod en farlig lokal bande, der kalder sig for One Hundred.

Udover den første sæson af ‘Black Lightning’, så medfølger der også en omgang ekstramateriale, man kan dykke ned i. Her finder man således blandt andet interview, slettede scener samt fjol fra produktionen videre til

‘Black Lightning’ udkommer på dvd den 28. januar.