HE NAMED ME MALALA: Den utrolige historie om Malala

Gribende dokumentar på dvd: Du får med Davis Guggenheims dokumentarfilm He Named Me Malala den både utrolige og sande historie om pakistanske Malala Yousafzai. Hun er den yngste til at modtage Nobels Fredspris. Den blev hun tildelt i 2014 i en alder af blot 17 år for sin kamp for at tale undertrykte børn og unges sag og for at kæmpe for retten til uddannelse til alle børn.

I filmen får man således et indblik i Malala Yousafzais både intense og tumulte liv – blandt andet angrebet af Taleban på grund af hendes utrættelige kamp for piger ret til at gå i skole. Siden angrebet er hun kun nået endnu brede og længere ud med sine budskaber om alles ret til uddannelse.

he-named-me-malala-dvd-anmeldelse-01

Man får således med dokumentaren He Named Me Malala fra 2015 et spændene indblik i denne unge kvindes enestående liv samt inspirerende væsen og kamp, der har bragt hende vidt omkring i hele verden – blandt andet også på besøg i Det Hvide Hus hos den Barack Obama.

Udover filmen, så indeholder dvd-udgivelsen også en omgang ekstramateriale, der blandt andet kigger nærmere på historien bag Malala Yousafzai og eksempelvis også hendes fond The Malala Fund. Så hvis du vil blive klogere på denne unge kvindes inspirerende arbejde og indtil videre meget begivenhedsrige liv, så er det He Named Me Malala du skal have fat på.

He Named Me Malala er udkommet på dvd den 17. marts 2016.

[tabgroup][tab title=”He Named Me Malala | dokumentar på dvd”]
He-named-me-Malala-DVD-cover
Titel: He Named Me Malala, 2015
Release: den 17. marts 2016
Instruktion: Davis Guggenheim
Medvirkende: Malala Yousafzai m.fl.
Spilletid: 1 time 24 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]