PARANORMAL ACTIVITY – THE GHOST DIMENSION: Ondskaben er tilbage for at skræmme dig igen

En Blu-ray, der giver dig mareridt: Hvis du ikke allerede er blevet skræmt godt og grundigt af en eller flere af filmene i den creepy og isnende uhyggelige Paranormal Activity-filmserie, så er det på tide, at du hopper om bord på gysertoget. For franchisen er nu nået til sit sjette kapitel med Paranormal Activity: The Ghost Dimension, der netop er udkommet her i landet.

Således fortsætter den skræmmende saga, der startede for snart 10 år siden med lavbudgets-succesen Paranormal Activity, hvor det stakkes kærestepar Katie og Micah blev terroriseret af onde kræfter. Siden da har de onde kræfter gjort livet surt for ikke så få mennesker – og skræmt undertegnede op til flere gange. Gruen er intakt med denne film nummer seks, hvor en ny familie bliver udsat for de onde kræfter, da de falder over et videokamera med grufuldt indhold på.

paranormal-activity-6-ghost-dimension-blu-ray-anmeldelse-01

Paranormal Activity: The Ghost Dimension er landet på både dvd samt Blu-ray og Blu-ray 3D – hvis nu man er typen, der gerne vil have den ekstra dimension med. Hvilket vel i grunden synes logisk filmens titel taget i betragtning. Udgivelsen byder desuden på både filmens biografversion og en forlænget version, der løber små 10 minutter ekstra samt en alternativ slutning og ekstra scener.

Godt nok skulle dette være den sidste film i franchien – meeeeen den slags har man jo hørt før. For hvis Paranormal Activity: The Ghost Dimension bare får skræmt bukserne af tilpas mange gyserfans, er det jo nok ikke helt utænkeligt, at ondskaben vil blive vakt til live på et tidspunkt igen i fremtiden. Men hvis ikke det er tilfældet, så er det nu også helt hæderligt at runde af med hele seks film. Så god fornøjelse – hvis du da tør?

Paranormal Activity: The Ghost Dimension er udkommet på Blu-ray, 3D Blu-ray og dvd den 21. marts 2016.

[tabgroup][tab title=”Paranormal Activity: The Ghost Dimension”]
Paranormal-Activity-The-Ghost-Dimension-3DBD-Combo-cover
Titel:
Paranormal Activity: The Ghost Dimension, 2015
Release: den 21. marts 2016
Instruktion: Gregory Plotkin
Medvirkende: Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George m.fl.
Spilletid: 1 time 28 min.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]