En ærlig trailer for ’Paranormal Activity’

Gutterne bag de ærlige trailers har denne gang kastet sig over Paranormal Activity. Jeg kan nu godt lide den, samt de to fortsættelser, der alle er lykkedes med at skræmme mig godt og grundigt – og jeg skal da også se den fjerde på et tidspunkt. Men det er også film, der er oplagte at lave sjov med.

I denne ærlige trailer bliver der bl.a. gjort grin med, at det bare er en billigere udgave af The Blair Witch Project og hvor dumt det er, at folk kan blive bange for et lagen, der blafrer og af at se på folk, der sover 60 procent af filmen.

Se flere ærlige trailers:

En ærlig trailer for ’Avatar’
En ærlig trailer for ’Prometheus’
En ærlig trailer for ’Transformers’
En ærlig trailer for ’The Avengers’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight’
En ærlig trailer for ’The Hunger Games’
En ærlig trailer for ’Paranormal Activity’
En ærlig trailer for ’Twilight: New Moon’
En ærlig trailer for ’The Dark Knight Rises’
En ærlig trailer for ’Ringenes Herre’-trilogien
En ærlig trailer for ’The Amazing Spider-Man’