En ærlig trailer for ’Avatar’

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke er specielt begejstret for James Camerons Avatar – så at den nu er blevet taget under kærlig behandling af gutterne hos Screen Junkies i deres serie med ærlige trailers, er kun på sin plads. Der er sgu nok at lave sjov med – og flere af filmens svagheder eller blot stupiditeter rammes da også lige på hovedet i denne ærlige trailer.

Bl.a. er det ret sjovt, hvordan filmens præmis ”lige” ridses op og hvordan de noget unuancerede budskaber får en kindhest med på vejen. Og så er jeg sgu glad for, at skrifttypen, der bl.a. bruges til Avatar-titlen påpeges – jeg mener, at bruge skrifttypen Papyrus, come on…!

Mere med Avatar:
’Avatar’ gør alle blå i hovedet
’Avatar’ i uskønt samspil med Star Wars
– Min anmeldelse af Avatar: en tom tryllekunst