Catchy one-liners før dødsstødet

Det er nærmest kutyme i filmens verden lige at sige noget kækt, inden man sender sin modstander i graven – og der er mange klassiske one liners at komme efter. Her er en række af dem samlet i et cool supercut, hvor man bl.a. får Clint Eastwoods ikoniske ”…you’ve got to ask yourself one question: do I feel lucky? Well, do ya, punk?”, Bruce Willis aka John McClanes ”Yippee-ki-yay, motherfucker” og Arnold Schwarzeneggers ”Hasta la vista, baby” – Arnie er desuden at finde flere gange…

Man får selvfølgelig også Al Pacinos ”Say hello to my little friend!” samt Samuel L. Jackson i Pulp Fiction, ”And you will know my name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.” videre til bl.a. one liners fra The Matrix, Blade og Inception – jep, og Nicolas Cage kommer også på banen, mens Arnie også får leveret sit ”knock knock” og ”You’re fired”. Der er meget guld at komme efter, tjek resten ud herunder…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zPuUw_8Msk8[/youtube]

Se andre supercuts:
”Get out of there!”
“I’m too old for this shit…”
Skrid og skråt op i lange baner
De 50 bedste film-freakouts, sort of…
Der deles mange flade ud på film, smack…!