At gå imod publikum på film

Et af mine favorit supercuts er Keep on Walking, som jeg tidligere har postet her på bloggen. Jeg er ikke den eneste, der er vild med det, for en gut har nu lavet en hyldest til det i form af et supercut, hvor folk på film går imod kameraet og ikke med kameraet i ryggen som i Keep on Walking. Der er altså et eller andet tilfredsstillende ved at se folk gå på film…

Her finder man  bl.a. John Travolta, Ben Stiller og Mark Wahlberg på gåtur, mens også Robert De Niro, Ryan Gosling og selvfølgelig Arnold Schwarzenegger som The Terminator trasker ivrigt afsted mod publikum. Lækkert.

[vimeo]http://www.vimeo.com/48252250[/vimeo]

Se flere supercuts:
At følge lige i hælene på filmen
At gå op og ned af trapper på film
Fascinerende filmkig gennem Guds øje
Val Kilmer tager hele tiden sine briller af