At gå op og ned af trapper på film

Hvis du nogensinde har været i tvivl om folk går på trapper i film, så er du det ikke efter dette supercut. For en eller anden gut med lidt for meget fritid har klippet scener sammen fra film, hvor folk går på trapper. Og der er god filmisk energi i trappescener – her med bl.a. Trainspotting, Black Swan, Terminator 2 og The Dark Knight.

Og selvom jeg savnede flere trappe-scener, bl.a. det intense møde med John Doe på trappen i Seven eller scenen fra Ondskabens hotel, hvor Jack Nicholson har et sammenstød med sin kone på hotellets trappe, så er der flere mindeværdige trappe-sekvenser her – og så hjælper det selvfølgelig også, at det smækre track Spiral Staircase af Kings of Leon (fra før de blev lidt for renskurede) er smækket på.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F-xmsrhcLvw[/youtube]

Se andre supercuts:
At følge lige i hælene på filmen
De 100 bedste ’shut ups’ på film
”Sorry, men du kan ikke parkere her”