Årets værste film anmelder sig selv

Det ville være rart, hvis skodfilm havde nok selvindsigt til at se, hvor dårlige de er – og gerne i så god tid, at de kunne stoppe sig selv i at blive lavet. Men når skaden nu en gang er sket, kan de jo lige så godt anmelde sig selv – som de skodfilm, de er. Således lader dette supercut årets værste film anmelde sig selv.

Man finder bl.a. American Reunion, hvor Jason Biggs rammer hovedet på sømmet med replikken, ”Oh God, this is bad, this is very very bad.” og Johnny Depp i Dark Shadows, ”I’m terrible sorry.” Jeg mener dog hverken at Battleship, Ghost Rider: Spirit of Vengeance eller John Carter hører til på listen, men derfor er det stadig sjovt.

Læs anmeldelserne af:
John Carter: Kulørt rumeventyr er en bumlet fornøjelse
Battleship: Invasionsbrag er buldrende god underholdning
Dark Shadows: Endelig sprang Johnny Depp ud som bleg vampyr
Ghost Rider: Spirit of Vengeance: Manisk Nicolas Cage sætter igen ild til lortet