Flot kortfilm med aliens og olme robotter

Man kan aldrig få for meget med aliens og olme robotter. Ja, jeg glæder mig også til Guillermo del Toros Pacific Rim, selvom jeg ikke er helt solgt på traileren. Nå, men det skal slet ikke handle om Pacific Rim, men om en noget billigere produktion – nemlig den fine, futuristiske kortfilm R´ha.

Den byder dog også på aliens og olme robotter, som i denne indpakning henholdsvis ligner kobraslange-agtige albinodyr og de rødøjede maskiner fra The Matrix. De er dog i noget mindre skala end tilfældet er med Guillermo del Toros kommende film. Ikke desto mindre er det en flot kortfilm, den 22-årige Kaleb Lechowski har lavet, på trods af sine animations- og plotmæssige-skavanker.

Se et par andre flotte kortfilm:
Kæmpekrabberne angriber
Farvestrålende Schwarzenegger-trilogi
Heftig flugt fra kontor med ’sci-fi-surprise